Workshops

We bieden u een aantal workshops in samenwerking met de Krav Maga Academy in Borgerhout, Antwerpen. De Academy beschikt over een locatie die geschikt is voor scenariotraining (rollenspel). De locatie bevat onder andere een volledig nagebouwd appartement (dat ook kan worden gebruikt als café, dancing). Verder is er een nagebouwde autobus, een volledig functionele personenwagen en een liftcabine (1m²) om situaties in beperkte ruimte te simuleren, er is een winkelopstelling en kunnen er straatsituaties worden nagespeeld.

De workshops kunnen ook bij u ter plaatse worden gegeven.

Basismodule geweldbeheersing

Wat is agressie en hoe gaan we ermee om? U krijgt een antwoord op deze vragen en we zoeken het uit aan de hand van een rollenspel. Het rollenspel is op maat gemaakt aan de hand van een intakegesprek.

Basismodule zelfverdediging voor de zorgsector

Aan de hand van een theoretische basis van ongeveer 1 uur gaan we concreet aan de slag met de aangereikte tools. Afstand behouden, veiligheidshouding, fence, flich en body defence worden de instrumenten waar u een agressor mee op andere gedachten brengt.

Expert module bedwangtechnieken

In deze module bieden we een aantal werkende instrumenten om een agressor in bedwang te houden. Grofmotorische, eenvoudige bewegingen die allen of liefst nog in team kunnen worden uitgevoerd.

Training module rollenspel

Toepassing van de basis- of expert modules met briefing, uitvoering en debriefing. De opnames zijn na de workshop beschikbaar op memorystick en kunnen dus ook naderhand worden herbekeken.

Psychofysieke training (in samenwerking met To People)

Deze training richt zich tot volwassenen die willen leren anders om te gaan met hun emoties en hun contacten met anderen.De training gaat door in een kleine, veilige groep (max. 12 deelnemers) tijdens 3 avonden.  Vooraf is er een intakegesprek om samen met jou te bekijken of de training voor jou het ideale middel is. Na de training is er een opvolggesprek.Hoe gaan we praktisch aan de slag? Het is een training, dus we doen vooral oefeningen en denken na over ervaringen. Daarnaast geven we je ook achtergrondinformatie.Dit is er gepland:

 Avond 1: kennismaking met deelnemers en trainers, introductie in de drie thema’s (zelfbewustzijn, zelfcontrole en zelfvertrouwen) en oefeningen

Avond 2: thema: emoties en ik. Achtergrond informatie en vooral oefeningen

Avond 3: thema: ik en de ander. Achtergrond informatie en vooral oefeningen

 Data:  (nog te bepalen)

 Het intake – en opvolgingsgesprek gebeuren in overleg.

Prijs: : 180 Euro + intakegesprek 30 Euro (wordt in mindering gebracht bij deelname) + gratis opvolgingsgesprek

 Plaats:  To People, Delinstraat 37, 2060 Antwerpen ( makkelijk bereikbaar )

Aanmelding:  via telefonisch contact met één van de trainers. Carl Adams op           0476 66 74 11;  Marina Rieve op 0498 57 41 50