Over

Geweldbeheersing.be is in eerste instantie bedoeld voor mensen die tijdens de uitvoering van hun job te maken krijgen met agressie en geweld. We denken hierbij aan zorgverstrekkers, OCMW medewerkers maar ook werknemers uit de dienstensector.

We plaatsen hier nuttige tips en links naar bedrijven en organisaties die zich bezig houden met geweldbeheersing en veiligheid.

De makers van deze site en samenstellers van het gespecialiseerde handboek bieden u deze gratis informatie in de hoop dat u gaat nadenken over de potentiële gevaren, en dat u samen met uw collega’s of team aan de slag gaat rond dit thema. Indien u daarbij hulp nodig heeft kunt u altijd contact opnemen via de emailadressen vermeld op de contactpagina.

Wie zijn wij?

Carl Adams

Carl is orthopedagoog, Lector aan de AP Hogeschool departement Welzijn en Gezondheid, cliëntgerichte therapeut werkzaam in privépraktijk ‘To People’.

Na een lessenreeks zelfverdediging in de Plantijnhogeschool werd hij gevraagd om mee te werken aan een project rond zelfverdediging voor de zorgsector binnen de European Krav Maga Academy. Hij vatte de lessen aan en volgde de trainersopleiding. In 2012 werd Carl Specialised Advisor van de Academy.

Luc Van Laere

Luc is full time docent zelfverdediging gecertificeerd bij verschillende instanties en oprichter van de European Krav Maga Academy. Hij geeft dagelijks assertiviteitstrainingen, workshops en lessen zelfverdediging / persoonlijke veiligheid, dit zowel in zijn eigen school als op locatie bij organisaties, bedrijven en instellingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: